Okulumuz E-Twinning Kapsamında Su ve Hayat Projesi

SU VE HAYAT

Hayatın olduğu her yer varlığını suya borçludur. Su olmadan hayat olamaz. Peki Dünya'da yeterince su var mı? Ne yazık ki artık yeterli değil. Dünya suyunun sadece küçük bir kısmı içilebilir ve kullanılabilir durumdadır. Artan dünya nüfusu, bilinçsiz su kullanımı, küresel ısınmaya bağlı iklim değişiklikleri ve içme suyunun kirlenmesi günümüzde geleceğimizi tehdit etmektedir. Bu konuda farkındalık yaratmak, su kaynaklarını korumak ve su israfını önlemek istiyoruz. Projemizi yabancı ortaklarla daha geniş bir alana yaymak istiyoruz.

The name of Project : Waterand Life

Aims

Students

1) Improving English languageskills

2) Developingskills in usingcomputersskills  and web2 tools

3) Todeveloptheskills of working in a teamandtakingresponsibility

4) Tooffertheopportunitytoworkcollaborativelywithpeoplefromotherculturesandtodeveloptheseskills

5) Developingcriticalthinkingskills 6) Developing problem solvingskills

7) Toenablethemtolearnaboutthe SGH (Sustainable Development Goals) andtounderstandthe 6)thitem "Cleanwaterandsanitation"

8) Toenablethemtosharetheirideasaboutwhat can be done in theirenvironment in ordertoachievethe global goal of ''securingsustainablewatermanagement''.

9) Tosearchinformationabouttheprotection of waterresourcesandwhat can be donetosavewater, tosharethemwiththeirenvironment, tocreate a sense of responsibilityandtoensurethateveryonedoestheirpart. 10) Tocomprehendthevalue of waterandtakeactiontoprotect it.

FOTOĞRAFLAR

27-02-202227-02-202227-02-2022