ETwinning Başarı Ödülü

31.10.2023 Salı günü günü eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi'nden; Türkiye eTwinning Koordinatörü Sayın Mehmet Fatih DÖĞER, İçerik ve Eğitim Sorumlusu Sayın Ertan KOCABAŞ ve eTwinning Finansal Koordinatörü Sayın Faruk GÜMÜŞ ilimizi ziyaret etmişlerdir ve okulumuzun yürüttüğü eTwinning proje çalışmaları hakkında okulumuz İngilizce Öğretmeni Miray KARAYİĞİT proje tanıtımı için hazırladığı standında yapılan proje çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İlimizde projelerini başarılı bir şekilde yürüten öğretmenlerimizin katıldığı toplantıda Ulusal ve Avrupa Kalite etiketi kazanan projelere vurgu yapıldı. Bu çalışmaların önemine dikkat çeken eTwinning yetkilileri, Osmaniye’yi çok iyi şekilde temsil ettiğimizi dile getirdi. Ziyaret sonrasında projeleri başarı ile gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilere hediyeler verildi. Projelerde emeği geçen öğrencilerimize Okul Müdürümüz Ali KOÇER hediyeleri takdim etmişlerdir. Misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyor ve yürüttüğümüz projelerde her zaman destek olan Osmaniye ARGE İl Koordinatörümüz Sayın Medine GÜNEY ve ekibine, projelerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

08-11-202308-11-202308-11-202308-11-202308-11-2023

Yayın: 08.11.2023 - Güncelleme: 08.11.2023 09:52 - Görüntülenme: 142