Önemli Okul Kuralları Hakkında Hatırlatma!

ÖNEMLİ DUYURU !

● Okul süresi boyunca okul üniforması giymek zorunludur.

●  Kız öğrencilerde makyaj, saç boyası, takı kesinlikle yasaktır.

●  Erkek öğrenciler sakal traşına dikkat etmeleri gerekmektedir.

● Öğrencilerin okula cep telefonu getirmesi yasaktır, okula telefon getirmeleri gereken durum olursa okul süresi boyunca cep telefonu kullanmak yasaktır, telefonlar okul süresi boyunca girişde bulunan telefon kutularında kilitli kalacaktır.

●  Okul süresi boyunca okul idaresinden ya da nöbetçi öğretmenden izinsiz okul dışına çıkmak yasaktır.

●  Mazereti olan öğrenciler raporlarını raporunu aldıktan sonra en geç 5 gün içerisinde okula teslim etmek zorundadır.

●  Veli izin dilekçesi hakkını kullanmak isteyen öğrencimizin velisinin dilekçeyi izin aldıktan sonra en geç 5 gün içerisinde okula teslim etmek zorundadır.

● Okul süresi boyunca öğrencinin özürsüz 10 özürlü 20 toplam 30 gün devamsızlık hakkı vardır

Yayın: 09.10.2023 - Güncelleme: 09.10.2023 10:01 - Görüntülenme: 130